Not ordinary

Nu blir det en massa mys i soffan med kaffe och tidningar... Åhh, längtar så efter en riktig espressomaskin, kanske en SAB? oooh barista, jag saknar dig!

Home alone

Idag åkte håret upp i en sådanhär mysig, underbar inbakad fläta eftersom jag är hemma ensam och när min kille kommer hem så kommer mitt hår vara jätte lockigt - jayyy! :D
Men nu ska jag skriva klart min Danskauppsats... soo much fun, aja, skriver snart igen!

ChristmasCandy

Jag glömde lägga skriva igår att jag har gjort årets första julgodis :D hade en massa hasselnötter, marsipan, nougat och marabou choklad! blev jättebra! dessutom får jag nog göra mer snart eftersom vi åt upp ungefär hälften igår haha :)

första Advent

Nu ska jag tända mitt första adventsljus och mysa ned mig i soffan med lite blossa och pepparkakor :)
Allt på brickan är inköpt på plantagen!

Julpyssel

Nu har vi varit iväg och köpt lite blommor och så vidare, jag hade även gamla metallhinkar här hemma som funkade som kruka till vårt lilla "julträd"! så nu sitter min kille och jag i en lite mer julaktig lägenhet än innan :)

American horror story

har sett första avsnittet utav denna serie och jag finner den väldigt intressant och spännande, ska nog se lite fler imon :) du borde kolla in den!

sötsak

Jag hittade denna sötsak inne i malmö, den smakar precis som dom klubborna med jordgubbssmak... du vet vad jag menar haha :)

Dagens diss - rökare

Nu menar jag inte att jag dissar alla rökare, för det är fine för mig att man röker men man sitter väl inte och skryter om det?! röker man så röker man, ingen bryr sig! man hör hela tiden om folk(särskilt tjejer) i åldrarna 13-18 som sitter och snackar högljutt med sina vänner om att dom började röka när dom var 12 och hur nära det har varit att deras föräldrar har kommit på dom osv. Jag brukar verkligen inte störa mig på saker men detta är något som mina öron har "plågats" av i år - I´m not a smoker and I´m proud, I dont´freaking brag!

The sweetest wine

flæskestegen är i ugnen och jag passar på att sätta mig ned med ett glas sött riesling och läsa inför provet imon!


power of buddha

Jag hittade malmös mysigaste inredningsbutik någonsin :) det såg ganska litet ut när jag kom in tills jag fick se trappan ner till källaren... där fanns det rum efter rum, väldigt stort faktiskt. och dom hade en massa underbara saker till lägenheten. Dit ska jag igen!!

Going for the grandma look

Jag ska ta bussen in till stan nu och sitta lite på biblioteket och sedan kanske förbi myrornas och se om det finns något man kanske kan sy om, bara för lite underhållning här i livet haha :)
hittade inte mina svarta strumpebyxor så det fick bli mina over-knee, hoppas jag inte fryser ihjäl bara!!

copenhagen at the holidays


Gustav adolf

Har provat ett av gustav adolfstorgets fina fik, Bageri Cafeét. helt ok faktiskt men malmö har så mycket mer mysigare stället att slå sig ned på under en shoppingrunda...

strawberrydream

Jag har cravings ikväll - jordgubbar, hur gott hade det inte varit med svenska, solmogna jordgubbar just nu?

Danskt godis

I helgen så var vi några som åkte in till köpenhamn och gick lite rundor, och då hittade vi strøgets mest underbara godisbutik. där fanns allt möjligt. du kunda hitta klubbor i storleken större än mitt huvud, energidryck med märket "Betty Boop" och "Ghostbusters" m.m. underbart!

strawberry daiquiri

gårdagen bestod inte bara av tårta utan jag grillade även en lammstek i ugnen(otroligt god) med lyxpotatis och sallat, och sedan kom "drinkarna", lite väl tjejiga men det stoppade inte killarna från att ta några dom med. en som blev speciellt god vad min daiquiri.
STRAWBERRY DAIQUIRI
Frustna jordgubbar
Färska jordgubbar
Jordgubbssaft
Vodka
Is
Jag tog hälften frusna jordgubbar och hälften färska men man kan haantingen eller och sedan hälla i allt det andra efter smak osv. men om man bara använder frusna jordgubbar så behövs inte det så mycket is men i mitt fall tid jag lite extra för att få slush känslan!

Födelsedagsbak

Jag gjorde två tårtor igår när min fina kille fyllde år :) en gräddtårta med jordgubbar som han villde ha och en chokladtårta med marcipan som jag ville ha! måste säga att min blev inte jättefin... försökte använda sugarpaste, och det var jag inte jätteduktig på precis. men god blev den!!
Tänk vad gott och enkelt det kan vara att göra en tårta igentligen...


gone with the wind

Jag kände att jag behövde en pause i alla de nya filmerna jag ser hela tiden, och varför inte då med en otrolig klassiker? ikväll är det ingen som får mig bort från datorskärmen, för jag ska bara ligga här i sängen och glo :)

Sen frukost

Jag har börjat ta lättare frukost eftersom jag har gått upp lite i vikt när jag flyttade in med min kille, och jag lagar så god mat... så ja det syns! Men jag tar gärna te, i detta fallet svart med hallon och grädde som smak - prova att köpa te med smaken grädde, blir nästan alltid jättebra :D

gårkvällens räddning


lata dagar på österlen!!

jag tar det lugnt på tåget från malmö till simrishamn . det tar ca. 1.5h.... men det finns gott om tid till sömn.  :)

Julen är saknad...

Jag vill jag bara handla en massa saker, både till mig och alla de julklappar jag har planerat, som sagt stor släkt!
Så fort det blir december så kommer jag hoppa i myskläder liknande de på bilden(lite juliga va?) dygnet runt, och bara käka en massa julgodis :)
Clinique, är något jag måste ha nu när mina gamla ansiktsprodukter börjar ta slut... hela serien <3

Mys med Stickat

Jag vet inte hur många sttora, stickade tröjor jag äger! Men denna är en jag inte använder så värst mycket, kanske på grund av polokragen, men det får nog bli en jag myser med här hemma i lägenheten.

Allt jag vill ha!

Nu känner jag för att handla in lite nya saker, nya skor - allt möjligt :)
Jag har massa mysiga filtar där hemma, men det blir aldrig tillräckligt!
Och sedan har jag alltid velat ha en tiger of Sweden Väska, dom är ju så otroligt vackra. har aldrig lagt mer är 800:- på en väska(min senaste), blir att spara till en sådan någon gång så klart.
"Tiger of Sweden" väska, halsband - Nelly.com   Skor - Scorett.se    Filt - Lagerhause

2011-11-06

Otroligt fint väder, tyvärr tog jag inte med den fina kameran så jag kunde ta några foton, får bli en annan gång :) får börja skrapa ihop lite pengar så jag kan köpa alla julklappar som jag har planerat - dyrt med en stor släkt!!
kram

Ut på Landet

Godmorgon haha :) nu är jag klar för att ta tåget hem till Österlen, saknat omgivningen lite, vilket jag inte trodde att jag skulle göra! men i alla fall, ikväll är det "Österlen Lyser" och familjen ska ut till Kiviks Musteri och se på föreställningen som dom har arrangerat för kvällen.
Ha det bra!!

Litta Mys

jag sitter framför tv, under täcket med lite tända ljus och en av mina många tidningar som jag har samlat på mig ;)

UppUpp Och Iväg!

Jag vaknade för bara 10 minuter sedan och det var jättekallt och jag kände att jag behövde klä på mig så det slutade med att jackan och mössan åkte på och nu ska jag ner till butiken och handla lite så jag kan baka mina goda kakor :)

SmåShopping!

Nu har jag hittat lite saker... presenter, godis och lite till mig :)

@Malmö

Nu ska jag ta bussen in till stan och shoppa lite, och sedan blir det att sätta sig på ett mysigt café och plugga... konstigt kan inte få ro någon annanstans - det går inte!!
Men nu har jag rätta outfiten ;)
Shorta - Cubus 199:-

Den bjuder jag på ;)

Sitter här i soffan och väntar på att mina potatisar ska koka klart... tråkigt. så kollade igenom lite nya bilder och hittade en på mig, en där jag skämmer ut mig som vanligt :) det finns väl säkert någon annan som har tråkigt och drar på smilbanden när dom får se den!

RSS 2.0