found our weddingcake

vi hittade ett underbart litet bageri lite gömt vid sidan av strøget. Så nu har jag hittat förslag till min framtida bröllopstårta, det ska i alla fall vara macaroones på den!!

taking on copenhagen

Vi har hittat på lite allt möjligt i Köpenhamn faktiskt, shoppat , fikat, shoppat  och shoppat lite mer :) var även tvungen att byta till klänning när vädret bestämde sig för att bli skitfint!
 
Klänning, monki 300 DKK   flätat skärp, monki 199DKK   pilotglasögon, Åhléns 99:-

Abercrombie&Fitch

Jag har alltid älskat denna butiken, och är ett "stort" måste när man åker till köpenhamn. Nu har jag inte varit där på ett tag så det var nästan som ett craving att sticka bort dit, men kom på efter jag ställde mig bredvid modellen att jag kunde haft mer smink på eftersom han hade mer än jag själv!
 

Lost and Found....

Idag hittade vi fem stycken små kisekatter, hur små som helst på gården. Men var tog mamman vägen? dom bor i den gamla hundkojan så länge, men vi kan inte ta hand om dom, så dom åker nog tyvärr ut på blocket first thing in the morning... Synd, eftersom jag hade velat behålla allihopa för dom är ju så söta! (vanten är för att dom hade så himla vassa klor och klättrade sjuk mycket)                                                                                                                
 
 
 

RSS 2.0